IMG_4707[1]

Росен Ванков: „През първото полувреме играхме много слабо, поне това е моето лично мнение. През втората част бяхме коренно променени и показахме съвсем различна игра. Не мога да си го обясня, но искам „Етър” да излежда така, както след почивката. Да, голът ми беше важен, за да почнем второто полувреме при 1:1. Няма значение кой вкарва головете, важното е отборът да побеждава и да играе както през вторите 45 минути.

 

Димитър Байдаков: „В началото имаше напрежение в отбора заради задължителната победа. Имаха късмет и вкараха гол. Всичко беше от напрежение, добре, че Росен вкара гол, иначе трудно щяхме да обърнем мача. През второто полувреме те отпаднаха, докато ние бяхме физически подготвени и напълно ги надиграхме. Моята игра няма да коментирам, просто имах късмет. За първата ситуация съдията беше прав, имаше симулация, втората дузпа, която отсъди, беше чиста, а третата, която не даде, не само че беше стопроцентова, но спести и червен картон.”

 

Ивайло Тодоров: „Първото полувреме беше трудно, но голът на Росен беше много важен. При третия гол вече започнахме да се забавляваме. Успяхме да обърнем мача и зарадвахме хората. За моята игра ще каже треньорът, аз не мога да се оценявам. За мача с „Бдин” – можем да ги бием, изцяло зависи от нас самите.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ