IMG_0375

Румен Руменов:

„Много важно беше за нас да вземем този мач и да излезем пред „Дунав”. Показахме мъжка игра, тотално ги надиграхме, особено първото полувреме, а и през второто. Имахме много положения, вкарахме само две. Надявам се следващите мачове да имаме пак така положения и да вкарваме все повече голове. Целият отбор ще придобие увереност. Ние във всеки мач играем като равни с големите отбори и не мисля, че сме по-слаби. Просто психически бяхме малко по-зле, но се надявам с тази победа да се върне мотивацията в целия отбор и да продължаваме с победи напред.”

Христо Иванов:

„Хвърлихме доста усилия, получи се здрав мач и хубав за гледане, но не си пожелавам повече такива инфарктни завършеци. Вкарахме хубави голове и заслужено победихме. Можеше доста по-рано да си решим мача. Най-важното е, че си взехме трите точки. Продължаваме да търсим победата във всеки следващ мач, пък каквото стане.”

Иван Стоянов:

„Крайно време беше да победим. Чакахме отдавна тази победа, малко бяхме позабравили чувството да печелиш. Радостното е, че взехме трите точки. Надявам се, че след този мач ще придобием повече самочувствие и характер. Горе главите и да продължаваме да бием!”.

Пламен Гълъбов:

„Труден успех, но хубавото е, че успяхме да победим и имаше добър край. Ние във всеки мач имаме положения, важното е, че имаме ситуации и успяваме да бележим. Тежко беше след като стана 2:1, но се радвам, че успяхме да удържим резултата. Успехът беше важен за нас, надявам се да продължаваме да играем нашата си игра и тя да ни носи резултати.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ