Мненията на пресконференцията след мача “Ботев” (Криводол) – “Етър”

Велин Кефалов – треньор на “Етър”:

– Коментарът ви за мача?

– Това беше най-слабият мач на Етър под мое ръководство. Но има и такива мачове. Поздравления за Ботев (Криводол), за мен те имат потенциал, но нямат точки. Но аз си гледам моя отбор – казах, че това бе най-слабият ни мач. Влязоха отпуснати и в следващия момент няма да се стегнеш и развиеш потенциала си.

– Според вас домакините ли бяха перфектно мотивирани, или вашият отбор демотивиран?

– Аз вече казах, че Ботев (Криводол) за мен е определено добър отбор и не е за това място. Нашият отбор игра под нивото си.

Иван Ценов – треньор на “Ботев”:

– Какво е вашето мнение за мача?

– Моята гледна точка е, че нашият отбор днес изнесе един от най-силните си мачове през полусезона. Сигурно ви е омръзнало да слушате за нашите проблеми. Цяла седмица крихме нашите проблеми. Сега, вече след мача искам да благодаря на нашите футболисти за характера, който показаха, за това, че Чавдар днес разкри потенциала си, както каза и колегата. Това, че Етър не успя да разкрие потенциала си, до голяма степен се дължи на нашите футболисти, които не позволиха това нещо да стане.

Но ще ви призная, че ние цяла седмица не тренирахме поради липса на финансови средства. Затова съм изненадан от моите играчи, от сърцето и себераздаването им, желанието на моменти, майсторството. За съжаление допуснахме две елементарни греши в защита, вече от липса на сили в края на мача. Но като цяло бяхме равностойни на Етър, а от 15-ата минута нататък даже надиграхме гостите. Радостното е, че всички момчета се раздадоха, като имам предвид ситуацията в клуба, и само мога да ги поздравя. Знам, че играчите тежко приемат такива загуби, но животът продължава, радостното е, че ние показахме дух и характер.

Тагове:

КОМЕНТАРИ