С гостуване на “Литекс” в Ловеч започва сезонът за юношите младша възраст и децата на “Етър”. Това реши тегленият жребий в Зоналния съвет на БФС, където бе съвещанието с представителите на всички клубове от ДЮФ в Северозападна България. Както вчера писахме, в зоновата група ще участват 8 отбора, които ще играят по три пъти помежду си. Етърци гостуват в Ловеч в първия кръг на 28 август.

В старшата възраст великотърновският клуб няма да има свой представител, тъй като отборът му бе включен в елитната Национална “А” група до 19 години. Подготвителната група на най-малките в зоната пък започва на 25 септември. Тогава е първият турнир в Плевен, където нашите играят срещу “Спартак 1919”.

В областните групи “Етър” няма да има отбори, като ги предостави да играят от името на ФК “Самоводене”. При юношите старша възраст, група “Б”, първенството започва на 15 септември, като “Самоводене” гостува на “Ситомир” (Никопол).

Воденият тим от Ивайло Димитров – Руския на “виолетовите” също ще играе от името на “Самоводене” в областната група. При младшата възраст те стартират с домакинство на “Долна Оряховица”, а при децата – у дома срещу “Аркус” (Лясковец), като мачовете са на 19 септември.

Тагове:

КОМЕНТАРИ