10376274_728763460533459_7589702262941575122_n

След двете си убедителни победи над “Локо” (ГО) в първия кръг на първенството, юношите младша възраст и децата на “Етър” разгромиха и свищовския “Академик”. В мач от втория кръг на първенството при децата отборът на “Етър” (набор 2000-2001) постигна нова убедителна победа, този път над гостуващия тим на “Академик” с 5:0.

Още в началото на срещата домакините отбелязаха гол чрез Кольо Станев. Добрата игра на отбора продължи и вторият гол не закъсня, дело на Николай Стойков. След почивката “виолетовите” доминираха изцяло и отбелязаха нови три гола. Втори гол записа Кольо Станев, а следващите два отбеляза Николай Стойков, за да запише хеттрик в мача.

Юношите младша възраст на “Етър” също записаха втори успех в първенството срещу “Академик” с 2:0 на отлично подготвения стадион в Самоводене. През последните две седмици служители на Общинско предприятие „Спортни имоти“ ВТ подмениха седалките за публиката на трибуните на стадиона, изправиха, ремонтираха и укрепиха падналите скамейки за резервите и подкрепиха усилията на работниците на кметство Самоводене по косенето, поливането и очертаването на терена. Екип на отдел „Околна среда“ в Община В. Търново пък почисти от храсти и растителност пространството около терена и трибуните. Така в рамките вамалко повече от месец втори стадион в общината, след този в Леденик, светна и предлага много добри условия за тренировки и игра.

 

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ