Световните шампиони Станка Златева и Мишо Ганев отпразнуваха на купон в Елена спечелените титли. Близо 90 човека, сред които и елитът на българската борба, уважиха церемонията в „Елени палас”.

Там бяха националите в двата стила начело с треньорите Симеон Щерев и Иван Цонов, треньори, съотборници и приятели на Мишо Ганев от Велико Търново и Златарица, както и първият му наставник Лако Лаков. Приветствия към шампионите поднесоха кметовете на Елена- Сашо Топалов и на Златарица- Пенчо Чанев. Специални гости на церемонията бяха президентът на федерацията по борба Валентин Йорданов и генералният секретар Валентин Савов.

Председателят на еленския клуб „Дан Колов” Недалко Петров връчи почетни адреси на Станка и Мишо. Негови възпитаници ги зарадваха с огромни торти, двамата получиха и шапки и фланелки с емблемата на клуб “Дан Колов”.

Основно блюдо на трапезата беше 84-килограмовият коч Стефан, подарен неотдавна на Мишо Ганев от кмета Пенчо Чанев, а ромската перла Софи Маринова поддържаше доброто настроение на гостите.

Тагове:

КОМЕНТАРИ