960-600-lokomotivgornaoriahovica-bgfutbol-kupanabylgariia

Старши треньорът на ОФК “Локомотив” (ГО) Милчо Сирмов днес преподписа договор за срок от 2+2 години и ще бъде начело на отбора до 2024 година.

Милчо Сирмов е роден на 01.01.1971 г. и е бивш футболист на ОФК “Локомотив” (ГО), играл през 90-те години в “Б” група след изпадането от “А” група в тежък за отбора период. Работил е като помощник на Сашо Ангелов, Ангел Червенков, Иван Колев и Александър Димитров. От юли 2018 г. до август 2019 г. е директор в ДЮШ на ОФК “Локомотив” (ГО).

Поста старши треньор на “железничарите” заема от 05 август 2019 г. след неубедителния старт на “Локо” (ГО) (от 3 мача 2 загуби и 1 равенство) със задача да запази мястото във Втора лига. Милчо Сирмов изпълни поставената от ръководството задача, като “Локо” (ГО) с актив от 29 точки и 9то място в класирането запази мястото си в професионалния футбол и интегрира шестима юноши в мъжкия отбор.

За новото футболно първенство неговата задача ще е да постигне по-добри спортно-технически резултати и да запази професионалния статут на отбора. Да наложи в първия отбор 10 юноши от Горна Оряховица и ДЮШ на ОФК „Локомотив” (ГО) с тенденция броят на момчетата от Горна Оряховица да се увеличи.

Междувременно стана ясно, че и един от последните останали по-опитни футболисти напуска тима. Халфът Жак Пехливанов също се разделя с отбора и няма да преподпише изтичащия му през лятото договор. Полузащитникът обяви, че е прекарал доста добър период при “железничарите”, но е време да пробва нещо ново и различно през следващия сезон.

Тагове:

КОМЕНТАРИ