Треньорски тандем ще води „Етър“ в елитната „А“ юношеска група. Това са наставниците от детско-юношеската школа на великотърновския клуб Милчо Сирмов и Христо Михайлов.

Както вече съобщихме, „Етър“ бе включен в новосформираната „А“ група за футболисти до 19 години. Тя бе създадена с решение на последния Изпълком на мястото на досегашните дублиращи отбори. В нея ще участват отборите от мъжката „А“ група, както и три тима от втория ешелон -­ “Етър“, “Чавдар” (Етрополе) и “Добруджа”.

Идеята на БФС е да се дава шанс на младите играчи и резервите от мъжките отбори да участват редовно. Тимовете ще са съставени от футболисти до 19 години, като във всеки мач ще могат да участват и четирима играчи над тази възраст. Така на стадион “Ивайло” отново се очертава да гастролират ЦСКА и “Левски”, макар и с вторите си отбори.

Тимът на „Етър“ започва подготовката си утре и ще очаква тегленето на жребия за дебютното първенство. На 6 юли Милчо Сирмов ще пътува за София, където в БФС е съвещанието за броя на отборите и програмата на „А“ юношеската група.

Тагове:

КОМЕНТАРИ