IMG_1318
Децата на „Етър“, родени 2008 година, спечелиха безапелационно футболен турнир в Сопот с участието на шест отбора. Възпитаниците на треньора Цветан Райков спориха за отличията със съставите на „Локомотив“ (Пловдив), който участва с 2 отбора, „Металик“ (Сопот), „Розова долина“ (Казанлък) и „Левски“ (Карлово), като постигнаха убедителни победи и в петте си мача. Турнирът се игра по системата „всеки срещу всеки“ на терен за Футбол 7 с размери 50х35 метра.

Малките етърци, набор 2008 г., спечелиха убедително с 4:1 срещу „Левски“ (Карлово), разгромиха и домакините от Сопот с 5:1. В мача им срещу първия отбор на „Локомотив“ (Пловдив) съперникът бе с родени 2007 г., но също бе преодолян с 2:1. Вторият отбор на пловдивските локомотивци бе разгромен от „виолетовите“ с 10:2, а петата победа дойде срещу „Розова долина“ с 2:0.

Така с пълен актив от 15 точки етърци стигнаха заслужено до първото място. Те получиха от организаторите купа и медали, такива бяха връчени и на всички участващи в надпреварата отбори. Треньорът Цветан Райков заяви, че няма да отличава отделни футболисти, но е доволен от представането на своите възпитаници.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ