Тази година съставът на “Локомотив” (ГО) ще бъде един от първите в Северозападната “В” група, които ще започнат подготовка. “Железничарите” ще направят първото си занимание в понеделник, 14 януари, от 15:30 ч. Отборът предвижда пълноценна подготовка.

Още до края на тази седмица футболистите и треньорите ще се съберат, за да обсъдят графика на заниманията и тогава ще стане ясно дали ще има напускащи. Добрата новина за клуба е, че се завърна от Германия опитният халф Димитър Димитров, който е потвърдил, че ще играе за “железничарите” напролет. Съществува вариант към състава да се присъедини и Даниел Панайотов. Той остави добри впечатления с изявите си през миналото първенство, но през първата половина на настоящето имаше служебни ангажименти и не бе част от състава.

Засега вратарят Стоян Петков, който лекува контузия в края на есенния полусезон, е заявил намерение да отсъства за два месеца. Това обаче ще принуди старши треньора Димитър Печикамъков да търси спешно вратар. Според него на отбора е крайно необходим и централен нападател, който да материализира многото създавани положения.
Подготовката ще протече изцяло при домашни условия, като тренировките ще бъдат на градския стадион “Локомотив”, в зала “Никола Петров” и в спортен комплекс “Прити”.

Все още няма насрочени контролни срещи по време на подготвителния период. В момента се уточняват датите, след което ще се търсят и подходящи съперници.

Тагове:

КОМЕНТАРИ