IMG_9194

В “Локо” (ГО) загърбиха сътресенията от последната седмица, довели до напускането на двама от членовете на клубната управа и вече изцяло мислят за съботното домакинство от 15:30 ч. срещу “Добруджа”.

„Концентрирани сме върху предстоящия мач и загърбихме проблема, който стана в неподходящ момент. Изобщо не трябваше да се стига до него. Но искам да се обърна към хората: не бъркайте
спортната агресия с агресията по улиците. Нека не правим в чашата ураган“, заяви треньорът на горнооряховци Сашо Ангелов.

Наказан за 1 мач е тунизиецът Аймен Суда, който в дебюта си получи за две минути два картона и бе изгонен при гостуването в Мездра. Останалите са на линия, изтече наказанието на Денислав Мицаков.

“Добруджа” може да е сред изпадащите, но не е слаб отбор. Гледах техни мачове, в които резултатите бяха незаслужени, не са отбор за това място. Може и да играят затворено срещу нас, но съм убеден, че всеки иска победата”, добави Ангелов.

След съботния мач ще има пауза, в която Локомотив (ГО) ще играе контрола с Локо (Пд) под тепетата. За пореден път горнооряховци ще играят контролен мач на чужд терен поради липсата неподходящи условия в града. „Ето това е истински проблем – нямаме нормален терен как да поканим някого при тези условия“, каза още Сашо Ангелов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ