loko
Горнооряховският “Локомотив” се раздели с полузащитника Георги Колев. Двете страни са прекратили отношенията си по взаимно съгласие, а великотърновецът ще си търси нов отбор.
24-годишният футболист, който е от школата на „Етър” и игра в първия отбор, дойде в Горна Оряховица от „Добруджа”, където дори беше голмайстор в третата дивизия. Преди него от “Локомотив” си тръгна и преотстъпеният от етърци централен защитник Симеон Иванов. Ще има и още напуснали, като същевременно се търсят и нови попълнения.

Играчите са във ваканция още след последния си шампионатен мач, а новият старши треньор Красимир Мечев ги събира за първа тренировка на 8 януари. Наставникът е подготвил доста натоварена подготвителна програма, която включва 7-8 контроли. На 20 януари горнооряховските “железничари” гостуват на съименника си “Локомотив” в Пловдив, а три дни по-късно ще играят и с „Ботев”(Пд). Двата мача ще са в Пловдив, ако терените позволяват, или евентуално в Мъглиж.

На 25 януари има договорка за проверка с „Лудогорец-2” в Разград, а на 30 януари ще се играе с „Марица” (Пд). З 2 февруари има уговорена проверка с „Несебър”. Седмица по-късно „Локо” трябваше да играе със „Загорец” (Нова Загора), но има покана от „Славия” за тези дати, така че ще се търси друг вариант за „Загорец”, а на 9 или 10 февруари ще играе с „белите” в София. Има принципна уговорка и с „Локомотив” (Сф), но тепърва ще се търси подходяща дата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ