IMG_4417

В знак на благодарност за оказаната подкрепа в дербито срещу „Етър” управата на „Локомотив” (ГО) подарява безплатен вход за мача с „Локомотив” (Мездра), съобщи сайтът regnews.net. Двата отбора ще излязат един срещу друг тази неделя в 14:30 ч. на стадион „Локомотив” в Горна Оряховица.

„Това е един малък жест от ръководството на футболен клуб „Локомотив” за всички хора, които ни подкрепиха на дербито с „Етър”. Огромни благодарности от мен, управата, треньорите и отбора – такова чудо не бяхме виждали на стадион „Ивайло” от 20-30 години насам. Молбата ни е всички тези хора, които бяха във В. Търново, да дойдат и да ни подкрепят и тази неделя на мача с „Локомотив” (Мездра). Ще се радваме да дойдат със семействата и децата си. Надяваме се подкрепата да бъде двойно, тройно и дори четворно по-голяма. Защото това е мачът на годината. Възлов двубой… Очаква ни една трудна битка с преките ни конкуренти за мястото в „Б” група. „Локо” (ГО) има огромна нужда от подкрепата на своите фенове, за да постигне целта си”, заяви президентът на „Локомотив” (ГО) Бончо Генчев.

Бончо Генчев ще се срещне утре с директорите на училищата в Г. Оряховица, за да бъдат поканени всички деца и родителите им на мача в неделя. За двубоя ръководството и фен клубът подготвят специална програма, хореография и мажоретки.

Тагове:

КОМЕНТАРИ