IMG_6635

Ледената пързалка до стадион “Ивайло” във Велико Търново от днес приема първите си кънкьори, съобщи собственикът на леденото съоръжение и играещ президент на хокейния клуб „Калоян” Павлин Костадинов. Работното й време е всеки ден до 21,00 часа, а размерът – 400 квадратни метра.

Цената на билетите се запазва същата като миналата година. 2 лв. е входът за учениците, като за още толкова ще получават и чифт кънки за един час. Студентите ще влизат срещу 5 лв., а ако си носят кънки, билетът им е 2.50 лв. За възрастните входът е 3 лв. плюс още толкова за оборотните кънки.

Всички продадени билети ще участват в ежедневна томбола. 200 чифта кънки от 27 до 47 номер осигурява гардеробът на пързалката за тези, които нямат свой. За родителите, които не могат да карат, през следващата седмица ще бъде завършена отопляема чайна, в която ще могат да изчакват децата си. Всички желаещи да се пързалят ще получават безплатни уроци от инструктори, каза Павлин Костадинов.

След десетгодишно прекъсване ще се сформира и детски хокеен клуб във Велико Търново. Желаещите да се включат в него могат да се запишат на място на самата пързалка.

Тагове:

КОМЕНТАРИ