4b61d111d1afa_5_DKS-Vasil-Levski-3
Отборите на „Лайтс“ и „Епъл“ стигнаха до решителния мач за първото място в турнира в ДКС „В. Левски”. На полуфиналите „Лайтс“ елиминира “Тера Трак” след дузпи, като в редовното време резултатът бе 1:1. Илиян Илиев вкара за 0:1 в полза на „Тера Трак“ в 4-ата минута, в 21-ата Светослав Караиванов изравни. При дузпите за „Лайтс“ се разписаха Свилен Василев, Красимир Гавазов и Светослав Караиванов, а Емил Копаранов пропусна. За „Тера Трак“ вкараха от седмия метър Али Кязъмов и Петър Григоров, а пропуски направиха Мартин Иванов, Джихат Кямил и Димитър Димитров.

Бързи голове решиха другия полуфинал между “Епъл” и “Табако Трейд”. Още в 4-ата минута Борислав Иванов даде аванс за тръмбешчани, но Даниел Димитров и Дончо Дончев веднага направиха пълен обрат в полза на „Епъл“ (Джулюница). Голът на Даниел Димитров е 12-и за него от началото на турнира и ако не се случи някакво чудо, той ще вземе приза за голмайстор.

В петък от 18:00 ч. е мачът за 3-4 място между „Тера Трак“ и „Табако Трейд“, а от 19:00 ч. е големият финал „Епъл“ – „Лайтс“.

Тагове:

КОМЕНТАРИ