img_5555

Светломир Гоцов ­- президент на БФХ:

“Нормално е “Етър-64” да спечели всичко в настоящия сезон, защото това е клубът с най-добра финансова дисциплина в рамките на това, което искаме да направим като ръководство на БФХ. Не само ще препоръчаме техния опит на другите клубове, но и лично ще го стимулираме.”

img_5539

Йонка Генчева ­- треньор на “Етър-64”:

img_5562

“Тази година успяхме, макар и с много промени в състава, и за държавното първенство, и за купата. На финала въпреки контузията на Семерджиева момичетата се включиха добре и успяхме да спечелим. За първи път имаме такава разлика във възрастта ­ и съвсем млади състезателки, и такива с голям опит, хубавото е, че направихме добър колектив с дисциплина. Колективът в “Етър-64” успя. Предстои почивка и на 20 юли се събираме, за да участваме в първенството по плажен хандбал.”

Атанас Атанасов -­ президент на “Етър-64”:

“Спечелихме 24 победи от 24 мача и показахме ясно превъзходството си. Всички казват, че то се дължи на двете опитни състезателки Зоя Стефанова и Мариана Семерджиева, но се видя, че след излизането на Мариана в 15-ата минута останалите момичета проявиха изключителна зрялост за годините си и извадиха мача. Не позволиха на “Бъки” да ни доближи повече от 3 гола, което говори за възможности и тактическа дисциплина. Победихме 7 пъти “Локо” (Вн) и 5 пъти “Бъки”, това е многозначително за превъзходството ни тази година.”

img_5542

Мариана Дайлиева – Семерджиева:

img_5563

“Много съм щастлива за титлата и купата. Единственият проблем е тази контузия в последния за сезона мач, дано не е нещо сериозно. Ще чакам резултатите от ядрено-магнитния резонанс, дано да е в най-лошия случай менискус и да не са скъсани връзки, защото това ще промени нещата с кариерата ми. Това, което си поставихме за цел в началото на годината, се изпълни ­ две титли и нито една загуба. Момичетата около нас със Зоя Стефанова израснаха, имахме много щастливи моменти.”

Александрина Бурнева:

“Трудно постигнахме победата. “Бъки” е силен отбор, с млади състезателки. До финала стигнахме лесно, но този мач бе доста труден. Много се радваме, няма как да не съм доволна от представянето ни през целия сезон.”

img_5523

Тагове:

КОМЕНТАРИ