ss
Крайно време е за победа, заявиха от „Етър“ преди утрешното гостуване в Русе. „Виолетовите“, които до момента са с едно реми и две загуби, са наясно, че им предстои трудна задача, макар че преди сезона в контрола в Трявна победиха „Дунав“ с 2:0. Съперникът „Дунав” също записа равен и загуба напоследък и ще е амбициран за успех.

Мачът е в понеделник от 20:30 ч. на електрическо осветление на Градския стадион в Русе. Главен съдия е депутатът Стефан Апостолов от Симитли с асистенти Димо Вълчев и Велислав Миленков, а съдийски наблюдател – Светослав Славов от Варна.

„Отиваме за трите точки, много важно е да успеем. Крайно време е да постигнем победа. Момчетата работят добре, концентрирани сме“, заяви старши треньорът Станислав Генчев. Наставникът призна, че има минорни нотки след трите мача без победа, но това не го притеснява. „Нормално е, след като първите ни резултати не са добри. Но ние имаме футболисти с характер, от високо ниво. Само ние можем да си помогнем и никой друг. Мачовете от настоящия кръг отново показаха, че в Първа лига всеки може да победи всеки, когато обаче си концентриран и мотивиран“, добави Станислав Генчев.

Сенегалският нападател Алиуне Бадара ще бъде в групата за предстоящото гостуване и се очаква да направи официален дебют за великотърновци. Завръщат се след контузии Веселин Минев и Румен Руменов, които пропуснаха мача с „Верея“. Единственият отсъстващ поради травма е Ерик Почански.

Халфът Георги Сърмов подписа с „Етър“, но все още се очаква жълтата му карта и едва ли Станислав Генчев ще може да разчита на него за утрешния мач.

Тагове:

КОМЕНТАРИ