52111513_2252073078446510_7987250152366669824_n

„Според това, с което разполагаме, момчетата играха перфектно, изпълниха всичко, което говорихме. Показаха много хъс и желание и победихме. Опитваме се с всяка тренировка да вдигаме нивото, да владеем топката, защото ще има мачове, в които ще трябва да водим играта, да търсим гола. Винаги е по-лесно да се защитаваш и да чакаш грешка на противника, отколкото да създаваш положения. Но смятам, че днес имахме доста ситуации, бяхме взели мерки срещу начина на игра на „Арда” и закономерно победихме.

Тони Иванов е преотстъпен от „Славия” до края на сезона и съм благодарен, че дойде. Знаете, че обичам „Славия” и те с каквото могат, ни помагат. Ще се опитаме да вдигаме нивото с всеки мач, днес бяхме без двамата си централни защитници, но играчите се справиха и мога само да благодаря на тези млади момчета за тази добра победа.”

IMG_3930

Тони Иванов:

„Успях да вкарам и съм щастлив, предния мач вкарах и двата гола, но това не е най-важното. Важното е, че отборът играе мъжки и се бори за целите си. Гледам да вървя нагоре и да играя добре. Не виджам нищо лошо да играя в „Локо” (ГО), трябва да се обигравам. Щастлив съм, че дойдох тук, феновете ме харесват, с отбора се разбирам и всичко е добре. Една от целите ми е да се върна в „Славия” и да се наложа там.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ