IMG_5635

сн. etarvt.bg

„След лагера в Турция бе нормално да ни трябва малко време да се адаптираме. Има много неща да коригираме, но ще ни трябва малко време. Някои неща обаче се случиха добре, момчетата се опитват да ги изпълняват. Трябва обаче да се адаптират към българските условия, защото терените тук са малко по-бавни, а и климатът е по-различен. Усети се през първото полувреме, че топката върви по-бавно. Надявам се с помощта на хората, които бяха на мача, и на още много, които ще дойдат, че ще стане добра атмосфера за първия мач. Ние нямаме много алтернативи, трябва да излезем и да побеждаваме.

От вторник вече ще се знае кой е основният състав, въпреки че при нас няма основен състав. Но вече на 90 % съм наясно кои ще започнат срещу „Септември”. Още веднъж поздравявам феновете, които дойдоха в това студено време. Пак апелирам към тях да бъдат търпеливи, защото хубавият футбол не се прави за два дена. Трябва да сме заедно и в трудните моменти. Иначе ще влезем в „кръга на дявола”, а ние искаме да си печелим точките и да си постигнем целите.

Жалко за Иван Петков, ако има пукната или счупена костица. Той направи изключително добра подготовка и е в много добро състояние, но нека изчакаме точната диганоза. Никола Колев е на антибиотици и се надявам от вторник да е с нас.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ