768x432

Красимир Балъков отговори на президента на „Славия” Венци Стефанов, който днес не пропусна да го разкритикува, че извикал в националния отбор трима играчи на „Етър”, както и Георги Илиев и други футболисти, а не е призовал Георги Петков.

Балъков коментира пред сайта „Спортал” следното: „Не ме учудва ни най-малко. Нарочно обявих разширения състав толкова рано, за да могат змиите да се насъскат още сега и да оставят  футболистите на спокойствие от 29 май, когато стартира лагерът. Това е  моят избор, а целта е България да се представи възможно най-добре срещу  Чехия и Косово. Венци Стефанов все пак член на Изпълкома на БФС и трябва  да е наясно, че не е добре за националния отбор да прави такива  изказвания, само ден след назначаването ми. Би трябвало всички заедно да  имаме една основна цел и тя е България да играе на Евро 2020.

Да не забравяме, че сега на мен и Етър предстои мач със Славия за  първото място във втората осмица, което дава право на участие на бараж.  Ако целта е да бъде вкарано напрежение, няма да му мине номера“,  сподели с усмивка пред Sportal.bg Балъков.

Тагове:

КОМЕНТАРИ