IMG_2895

С удоволствие ще дойда на откриването на новото осветление на стадион „Ивайло”, заяви министърът на спорта Красен Кралев, който днес по време на визитата си във Велико Търново бе запознат с хода на работите по изграждането на осветлението по проект на спортното министерство.

„Доколкото знам, фирмата, която изпълнява проекта, работи доста добре в партньорство с Община Велико Търново, така че съвсем скоро „Етър” ще може да играе мачовете си на осветление. Работи се бързо, в пълен синхрон, но знаете, че в строителството има технологични срокове, които не трябва да се прескачат. Като не ги спазваш, понякога стават грешки”, коментира пред „Велико Търново спорт” министър Красен Кралев.

Както вече писахме, работата по осветлението върви по план и трябва да приключи до края на месеца. Според оповестената вече програма от БФС „Етър” приема ЦСКА на 30 септември, но от 14:45 ч., така че най-реалистично изглежда ако няма промени, първият официален мач на „виолетовите” на новото осветление да бъде на 15 октомври от 17:30 ч. срещу столичния „Левски”.

сн. Бранимир БОНЕВ

Тагове:

КОМЕНТАРИ