Тримата представители на Великотърновска област в Северозападната „В” група продължават подготовката си за старта, който е на 18 август. „Етър”, който до момента в проверките има две чисти победи с 5:0 над „Алекс ОК” и 2:0 над „Янтра”, в събота ще гостува на „Бенковски” (Бяла). Следващата сряда „виолетовите” приемат в ответен мач „Янтра” (Габрово) в Дебелец. Засега свободна е датата 3 август, а за 7 и 10 август са предвидени два мача при разменено гостуване с „Дунав” (Русе).

„Локо” (ГО) пък в събота гостува от 11 ч. на „Светкавица” в Търговище, а в сряда от 16:30 ч. приема у дома „Алекс ОК”. Следващата събота приема от 11 ч. плевенския „Спартак”, а на 7 август по същото време гостува в Бяла. Горнооряховци нарочно бяха оставили свободна последната дата 10 август, за да изчакат жребия и да преценят според съперника дали последната репетиция ще е на свой или чужд терен.

„Павликени” пък днес гостува на „Видима-Раковски” в Севлиево, а за 3 август съперникът още не е уточнен, но вероятно ще е „Левски” (Стражица). На 9 и 10 август павликенчани заминават на турнир в Румъния, където в градче близо до Букурещ ще играят общо 4 отбора, като ще направят два мача – първия ден полуфинали, а втория – за 1-2 или 3-4 място.

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ