Copy of baramova

Гергана Баръмова и Пламен Дончев бяха посрещнати в София от зам.-министъра на спорта Иван Ценов.

Днес стават точно пет дни, откакто България спечели олимпийска титла на Игрите в Тайпе. Единственото злато за страната ни донесе великотърновската бадминтонистка Гергана Баръмова. За тези, които не се сещат коя е Гери ­ – същата тази, дето тренира цяло лято в парк “Габровски” и на близкия паркинг.

Бронзов медал пък в борбата донесе Пламен Дончев от Горна Оряховица. Днес той бе тържествено приет с треньора си от кмета на града инж. Йордан Михтиев, който го почете за успеха и ясно намекна, че му приляга както отличието Спортист № 1 за 2009 г., така и почетен гражданин на Г. Оряховица.

Вече пети ден във Велико Търново няма кой да организира среща на градската управа с една олимпийска шампионка. Хората, ръководещи спорта в града, да й благодарят за изключителния успех, да я почетат и поощрят.

Току-виж пък след тези редове направили и среща. Но повече от сигурно е, че на нея великотърновските бадминтонисти ще поставят и неудобни въпросиЕх, Гери, създаваш им работа на някои хора. Но по-важното е да знаеш, че тези, които истински обичат спорта, се гордеят с твоя успех!

Тагове:

КОМЕНТАРИ