topka

Само един кръг остана до края на сезона, но нищо в дъното на „Б” група не е ясно. Четири отбора – „Етър”, „Марек”, „Чавдар” и „Белите орли” се събраха в рамките на 1 точка и два от тях ще кажат „сбогом” на втория ешелон.

Варианти има всякакви – етърци даже могат да останат и при загуба, ако „Чавдар” и „орлите” също паднат. Само че едните гостуват на неиграещия за нищо „Академик”, а другите приемат почти загубилия шансове за баражите тим от Банско. А ако само един от тях бие – „Чавдар” или „Белите орли”, етърци и дупничани дори и с равенство помежду си дружно ще поемат надолу.

Така че – край на сметките! Тази седмица от „Етър” трябва да забравят всякакви варианти и изчисления и да се съсредоточат само върху едно – победа над „Марек! На 13 юни (събота) на стадиона трябва да има поне 2-3000 зрители, а „виолетовите” да изиграят мача на живота си срещу отбор, който много се канеше, а падна от почти всички в групата.

Етърци навремето вече уволниха Атанас Джамбазки, като отстраниха „Славия” за купата на България. Ако сега не бият водения от столичния треньор „Марек”, просто нямат място в „Б” група…

Тагове:

КОМЕНТАРИ