Мачът на “Етър” срещу “Чавдар” Етрополе, който ще се запомни единствено с безобразното съдийство на Иван Кирилов, вече отмина и страстите започнаха да се успокояват. Нова седмица – нов мач, “виолетовият” тим и феновете му се настройват за предстоящия двубой с “Бдин” Видин. Каквото било – било. Да, ама не.

В сайта на “Чавдар” Етрополе, който претендира да е официален на клуба, се появи едно, меко казано, странно изявление. В него се призовават “малоумните журналисти” да спрат да “плюят по отбора” и да “пишат глупости” за “Чавдар”. Да, ама никой май не е писал нищо за тима и не го е обвинявал в каквото и да било. Всички критики бяха насочени към съдийството в срещата и не бе казана нито дума против домакинския отбор. И какво се оказва – гузен негонен бяга.

По принцип “Велико Търново спорт” нямаше да обърне внимание на това откровено пристрастно изявление, обаче в края му, освен името на автора, седи и надписът “ръководството на ПФК “Чавдар”. Дано това е сложено просто за по-голяма тежест, а самите ръководители на клуба не са се съгласили наистина с написаното, защото това не говори особено добре за тях.

Първо, заради обидните квалификации към медиите като цяло, второ – заради многобройните правописни, пунктуационни и граматически грешки, и трето – поради откровените измислици като тези, че последният гол е паднал в 94-та минута, а етърци са се радвали три минути на попадението си, за да бавят времето. Това може лесно да се провери от записа на нашия сайт.

Както и да е, станалото – станало. Но не е хубаво да се изказваш неподготвен. И, между другото, не е вярно, че “не сме били там”. Не знаем за другите медии, но “Велико Търново спорт” имаше трима представители, които ясно видяха всичко.

Тагове:

КОМЕНТАРИ