IMG_3807

H2

Кметът на Община Велико Търново Даниел Панов прие хандбалистките на „Етър-64“, за да ги поздрави с големите успехи тази пролет. Женският състав спечели купата на България, което е 12-а купа във витрината му. С това постижение етърки окончателно надминаха в историята на турнира ЦСКА, който е с десет отличия. Девойките старша възраст станаха финалистки за отличието, а тези до 16 години също като жените спечелиха купата на България. Много от състезателките всъщност играят и на три фронта, като взеха по два златни и един сребърен медал. Тепърва предстоят мачовете и за шампионската титла.

Отборът бе представен на кмета от президента на клуба Атанас Атанасов, на срещата присъстваха и треньорките Йонка Генчева и Даниела Александрова и директорът на Спортното училище Снежина Михова.

H4

IMG_3809

IMG_3811

„Благодаря ви за постиженията, досега не съм виждал такава огромна купа. Вие носите престиж не само на хандбала, а и на Велико Търново. Знам, че е трудно, но с усилията на вашето ръководство и на хората около него вие се справяте, вярвам, че ще има и още по-добри времена за спорта“, заяви на момичетата Даниел Панов.

Градоначалникът връчи лично на всяка една от тях спечелените медали, а накрая трите възрасти се снимаха с кмета и със спечелените купи пред сградата на Общината.

Тагове:

КОМЕНТАРИ