image-9f5b4e009a192fafa8f1f79e14b6b23e28392ff1ed2ef3d96aff4a2e627320b8-V

Искрено и сърдечно поздравявам футболистите на „Етър“, треньора Ферарио Спасов, помощниците му Илиян Киряков и Калоян Чакъров, президента на клуба Александър Нанков, както и всички привърженици на любимия ни отбор с решаващата победа над състава на „Ботев“ Враца.

Момчетата с виолетови екипи изиграха един вдъхновяващ мач. Направиха пълен обрат. Не загубиха нито за миг вяра в успеха. Показаха характер, решимост, мъжество и последователност и се поздравиха с ключова победа над прекия конкурент за първото място в Северозападна „В“ футболна група.

Като гост отборът на „Етър“ изигра чудесен мач, воден от своя треньор Ферарио Спасов, и зарадва всички привърженици на футбола във Велико Търново. Този успех бе чакан от всички над- три години. Три години, в които работихме заедно, за да възродим „Етър“, да възродим великотърновския футбол.

„Етър“ поведе класирането и всички очакваме да продължат серията от победни мачове до края на сезона.

Призовавам всички почитатели на „Етър“ да бъдем заедно на стадион „Ивайло“, както и при гостуванията на любимият отбор в петте срещи до края на сезона.

Подкрепата ни за любимия „Етър“  е ключова в общото ни усилие да върнем „виолетовите“ там, където им е мястото – професионалния футбол.

Само „Етър“!

 

Даниел Панов

Кмет на Община Велико Търново

Тагове:

КОМЕНТАРИ