IMG_1161

„Честитя на момчетата изразителната победа. Мисля, че този път резултатът отговаря на показаното на терена. С оглед на това как се разви мачът, беше важно да проявим нужното търпение, да можем да развием атаките до край, за да се стигне до последното подаване и да видим реализаторските качества на нашите нападатели.

Влизането на Тодор Колев даде спокойствие на младите играчи. Той не може сам да решава мачовете, но неговото самочувствие и желание за игра се предават на целия отбор, което е лукс за нас. Така че сме много радостни, че можем да разполагаме с футболист от неговия ранг. Добре дошъл на Тодор Колев отново в „Етър”!

Доволен съм, че днес имаше по-високо ниво на агресия, което значи, че вече добиваме манталитета на победители, които диктуват ритъма, играта, не се примиряват и не оставят противника да играе с топката.

Не съм доволен само от моментни прибързани решения, при които ситуациите още не бяха назрели, но аз го отдавам на прекалено голямото желание на всички за победа. Което значи, че трябва да смъкнем малко адреналина и да използваме главите си, което е само въпрос на време”, заяви след победата на „Етър” над „Ботев” (Козлодуй) старши треньорът Калоян Чакъров.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ