IMG_1702

 

Калоян Чакъров – старши треньор на „Етър”:

„Мачът премина според плановете ни. Техническото превъзходство, което имаме, ни позволи да владеем играта и развитието на мача. Пропуснахме удобни ситуации преди почивката да приключим интригата. Заслугата е и на противника, който игра доста организирано в защита. Неконцентрираност пред гола ни попречи за още по-изразителна победа. Мисля, че резултатът до голяма степен отразява съотношението на силите.

Благодаря на футболистите на „Етър”, които подходиха сериозно към този ангажимент и го изпълниха по най-добрия начин. Благодаря за коректния мач на противника. Благодаря и на феновете ни, винаги присъстващи и винаги компетентни и взискателни.

Съжалявам, че днес трябваше да изпратим нашия колега и приятел Ивайло Димитров, лека му пръст! Най-малкото, което заслужава, е да му посветим днешната победа. Той завинаги ще остане един от нас, в нашите сърца и спомени, както и на феновете.”

 IMG_1716

 

Милен Петков – старши треньор на „Павликени”:

„Мачът бе на наутрален терен и в такава ситуация винаги по-стойностният отбор има предимство. Докато бяхме свежи през първото полувреме, бяхме равностойни, но вторият гол ни накара да потърсим повече острота в предни позиции. Получи се хубав двуостър мач до края, но получихме още един гол. Имахме две-три положения, но не успяхме да ги реализираме. Предстои ни мащабна селекция, ще привлечем футболисти в защитата, целта ни е 8-10 място.”

 

Тагове: ,

КОМЕНТАРИ