Калоян Чакъров ще води „Етър” в неделния мач с „Миньор”, съобщиха от ръководството на клуба. Досегашният помощник на Цанко Цветанов и треньор на вратарите ще бъде начело до назначаването на нов старши треньор, а негови асистенти ще са Марин Стефанов и Стефан Ангелов.

„Калоян Чакъров с другите двама помощници ще са начело на „Етър” в неделния мач. Имаме им пълно доверие и очакваме победа в предстоящата важна среща. Те ще водят тима до назначаването на нов наставник”, заяви изпълнителният директор Ендер Дурмушев.

Победа с 2:1 постигнаха днес етърци като гости на „Видима-Раковски” в контролна среща, играна в Севлиево, където тимът за пръв път бе воден от Чакъров. Домакините откриха с гол на Християн Кожухаров, но Красен Трифонов изравни, като след негово центриране последва грешка на вратаря и топката влезе в мрежата. Отново Красен Трифонов след корнер засече топката за 1:2 и донесе победата. Треньорите на двата тима пуснаха в игра по два различни отбора през двете полувремена, за да видят състоянието на наличните футболисти.

Днес стана ясно и името на рефера за предстоящия неделен важен двубой. Това е Георги Димитров от София с помощници Цветан Трифонов и Петър Стойчевски. Четвърти съдия е Мартин Стоименов.

Тагове:

КОМЕНТАРИ