88888888888

Калоян на ст. "Ивайло" заедно със съпругата си и с родителите на Карканджиу.

Вратарят на шампионския “Етър” Калоян Чакъров реши да смени Италия с… Монтана. Той ще бъде треньор на вратарите на едноименния футболен клуб, състезаващ се в “А” група. Калоян е част от новия треньорски екип, като наставник на тима ще бъде Атанас Джамбазки. Бившият страж на “виолетовите” е споделил пред новите си работодатели, че идването му в Монтана е крачка напред и се надява да се докаже в България.

През последните години Чакъров бе треньор и играч на Апенините и дори се ожени за италианка. Той доведе във Велико Търново първия чужденец в историята на “Етър 1924” – Марко Карканджиу, а преди дни на празника за 100 години футбол в старата столица бе награден с бронзова значка на БФС.

Новият му клуб пък до скоро бе в една група с “виолетовите”, но спечели безапелационно първото място през изминалия шампионат и влезе в елита. Кметът на Монтана Златко Живков, който също в миналото е бил свързан с великотърновския футбол, е аргументирал избора на новия треньорски щаб с желанието му начело на “Монтана” да бъде млад и амбициозен екип.

Тагове:

КОМЕНТАРИ