IMG_0952

“Мачът протече не какво се бяхме подготвили. През първата част имаше доста нерви, припряност във всички линии. Трябваше срещу “Левски-2007” да подходим търпеливо, да изчакаме съперникът да отпадне физически. Не можахме да изградим идеите, които бяхме подготвили.

През второто полувреме вече имаше по-ясна идея, което донесе и превесът ни. Все по-често застрашавахме вратата,но не ни достигаше концентрацията пред гола. Това е слабост, върху която ще работим. Имахме достатъчно възможности с втори гол рано-рано да си решим мача и да не даваме възможности на съперника да се надява.

Категоричен съм, че “Етър” не е надигран от никого до момента, само ни липсва малко хитрост във футбола, която ще трябва да компенсираме с тактическа дисциплина. Неприятно съм изненадан от инцидента в края, това поведение на феновете е наказуемо. Благодарни сме за тяхната подкрепа, но при такива действия като в неделя губим всички”, заяви Калоян Чакъров.

Гледаният днес видеозапис потвърди необоснованите претенции на гостите при отменения им поради засада гол. Според щаба на “Левски-2007” при първия удар в 81-ата минута Венци Димитров е избил топката във вътрешната страна на мрежата. Записът обаче показва, че намиращият се на голлинията вратар избива в гредата и топката е довкарана от играч, намиращ се в засада. Такова бе и решението на тъчрефера Веселин Найденов, който бе в най-добра позиция и своевременно маркира засадата.

Тагове:

КОМЕНТАРИ