DSCN3705

сн. etarvt.com

“Труден мач. “Ботев” (Луковит) са добре подредени, научени футболисти, имат и добри изпълнители в средата на терена и в атаката. Затрудниха ни, защото играха предпазливо. Ние не бързахме и търсехме начини да ги затрудним. Теренът беше хлъзгав и топката доста бърза.

Съдийският фактор повлия да не решим по-рано мача. Първо двама избутаха Николаев при опита му да играе с глава в наказателното поле, но дузпа не последва. В 32-ата минута техен играч направи шпагат в пеналта и топката спря в ръката му. Реферът отсъди дузпа, но бе атакуван брутално от домакините и изблъскан чак до центъра, след което си смени решението… Хора от публиката идваха на нашата скамейка, обстановката не бе нормална.

Но ние желаехме повече победата и се прояви характерът и дисциплината на футболистите да изчакат правилния момент. Тодор Колев направи чудесен пробив и изведе Байдаков, който вкара така важния гол. Имахме и още положения, но различни фактори ни попречиха да затворим по-рано мача. Победата и трите точки обаче са много важни. Поздравявам противника, бяха настървени в търсене на успех, надделяхме срещу добър отбор”, коментира след победата на етърци с 1:0 в Луковит старши треньорът Калоян Чакъров.

Тагове:

КОМЕНТАРИ