Георги Какалов вкара две изключително ценни попадения за “Етър” в битката за първото място, въпреки че игра на инжекции и със силна болка в коляното.

– Георги, честита победа! Отново зарадва с два гола публиката…

– Първо искам да честитя победата на целия отбор, който ми помогна през 90-те минути. Само през първата част давах всичко от себе си, после ми беше тежко заради контузията. Вчера бях на магнитен резонанс и ще трябва да направя една лека операция. След почивката ми беше доста тежко и благодаря на момчетата, че ми помагаха. Имаше моменти, в които закъснявах да отиграя правилно топката. Липсата на концентрация се дължи на това, че изцяло мислех за болките в коляното. Това обаче не е оправдание – щом съм вътре, трябва да давам всичко от себе си.

– Но точно през второто полувреме вкара двата гола…

– Така е решил Господ.

– Получи две отлични асистенции от Русков…

– Браво и на него, и на всички момчета. Спечелихме важни три точки, ако бяхме били и в Добрич, щяхме да сме още по-напред. Важното е да се раздаваме, аз днес дадох колкото можах. Излязох само заради момчетата и заради всички, които работим в този клуб. Видях в очите на момчетата, че наистина искат да играят.

– През втората част се получи страхотна атмосфера на стадион „Ивайло”?

– Благодаря на хората, мисля че останаха доволни. Имаше ситуации, които не отиграх правилно поради причините, които обясних. Дано ни подкрепят и в трудните моменти, защото всички имаме нужда от тях. Когато ни вярват, феновете ни мотивират. Нека бъдем едно цяло, нека да не мълчат, когато е 0:0, а да се радват само при победа. Тогава е лесно. Нека се подкрепяме взаимно и ще направим това, за което сме дошли.

– Ще бъдеш ли на линия срещу „Ботев”?

– Няма да бъда, защото това ми беше пети пореден картон. Реферът ми извади глупав картон, можеше да свири, можеше и да не свири. После го поздравих и му казах: ок, така си решил. Но ме е яд, че ми го показа в такава безобидна ситуация, защото имах задача да не получавам картон до края на шампионата. Не успях, но да сме живи и здрави.

Тагове:

КОМЕНТАРИ