IMG_0270

Петима футболисти на „Спартак“ (Пл) са освободени от отбора след тежката загуба от „Етър“, на път е да ги последва и старши треньорът Диян Дончев, съобщи Дарик Плевен.

Този понеделник спонсорът на ОФК „Спартак“ (Плевен) Иван Динов събра ръководството на спешно заседание в София. Поводът – вчерашната загуба с 0:3 от „Етър“ във Велико Търново. Резултатът от срещата е сурови санкции.

След обстоен анализ на представянето на отбора от началото на първенството на Втора професионална лига, Динов реши да освободи от тима петима футболисти. Става въпрос за защитниците Димитър Мичков, Кирил Вълов, Цветан Караколев, полузащитника Жюлиен Бенков и нападателя Любомир Тодоров. Те вече не са част от състава. Все още не е ясна съдбата на старши треньора Диян Дончев. Към момента оставането му на поста е под въпрос.

„Окончателно решение за бъдещето му в „Спартак“ ще има до два дни. Мерките, които вземам, не са плод на първосигнален афект, а на внимателно анализиране на цялостното ни представяне от началото на първенството. С играта си до момента нашия тим измъчва всички – ръководство, най-вече фенове и себе си. Достатъчно е само да си припомним изстраданата победа над „Локомотив“ (София). Тази трагедия няма как да продължава“, коментира спонсорът.

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ