Защитникът на „Етър” Ивайло Русев се завръща в тима след почти петмесечно отсъствие поради заболяване. На 5 май т.г. преди мач в Бургас той бе откаран в болница заради белодробни проблеми и след успешно лечение едва сега се завръща. Междувременно в края на миналото първенство Ивайло Русев бе избран за Футболист № 1 на „Етър” на сезона в традиционната анкета на фенклуба. Бранителят е в групата за днешното гостуване на „виолетовите” на ЦСКА и сподели, че с нетърпение е очаквал завръщането си в игра.

Поради травми в групата за мача не попаднаха защитникът Георги Гайдаров и нападателите Йоан Пивати и Грегори Жандре, докато вратарят Цанков е възстановен и е в групата. В нея са и новопривлечените Дормушали Саидходжа и Ахмед Хикмет, като е напълно вероятно Муши да дебютира за „Етър” срещу един от бившите си тимове ЦСКА.

Вчера етърци пристигнаха в София и са настанени в „Царско село”, като използваха възможността да гледат мача между „Левски” и „Локо” (Сф), който също като днешния мач бе на „Овча купел”.

Рожден ден пък празнува вторият капитан на тима Николай Петров. Полузащитникът днес на 30 септември навършва 24 години. Нико почерпи целия отбор и получи пожелания за здраве и лични и професионални успехи.

Групата на „Етър”: Димитров, Цанков, Маркес, Т. Трифонов, Гаджалов, Атанасов, Н. Петров, Анев, Кр. Трифонов, Садула, Л. Едуардо, Станкев, Макенджиев, Русев, Нери, Хикмет, Саидходжа, Николаев.

Тагове:

КОМЕНТАРИ