Нападателят Иван Златков е възстановен и попадна в групата на ФК „Спарта“ (Самоводене) за предстоящото гостуване в Козлодуй. От физическото състояние на голмайстора зависи дали ще започне в стартовия състав. Играчите са амбицирани за добро представяне, заяви треньорът Борислав Евтимов.

„Спарта“ имаше малшанса да започне първенството срещу двата претендента за „Б“ група – първо игра с „Локо“ (Мз), а сега гостува на водача „Ботев“ (Козлодуй), където мениджърът Ивелин Драшков е събрал много силна селекция. Рефер е Румен Христов от Плевен.

Нападателят Пламен Иванов – Банана обаче няма да играе в „Спарта“ и се прибра обратно в „Локо“ (ГО), където бе картотекиран. Горнооряховци гостуват на „Ботев“ (Димово), съдия е Емилиян Тодоров от Враца. Бившият играч на „Локомотив“ Георги Донев, който отказа да играе за отбора от зимата насам, вече е в „Гигант“ (Белене).

Третият отбор от областта „Академик“ гостува на „Локомотив“ в Дряново. Дряновци все пак решиха да започнат участие в първенството, но това ще стане в сряда, за когато бе отложен този мач. Всички останали срещи са в неделя от 18 часа.

Междувременно стана ясно, че „Ком-Миньор“ засега се отказва да картотекира направилия една тренировка с тима бивш нападател на „Етър“ Николай Съботинов.

Съдийски назначения:

„В“ група, 2 кръг, неделя, 18 ч.

Спартак-19 – Торпедо Хр. Минков, Т. Папазов, П. Мичев

Трявна – Левски Кр. Ангелов, Св. Пъшев, М. Арабаджиев

Балкан – Бдин Б. Бойчев, Св. Иванов, Вл. Вълов

Ботев (Д) – Локо (ГО) Ем. Тодоров, М. Михайлов, Ив. Иванов

Локо (Мз) – Янтра Ст. Груев, М. Моллов, Б. Лозанов

Ботев (Козл) – Спарта Р. Христов, Цв. Домузинов, Ем. Врайков

Локо (Др) – Академик, сряда Ст. Ставров, Св. Стефанов, М. Йонков

Гигант – Ситомир Н. Петров, М. Мачев, Кр. Станчева

Тагове:

КОМЕНТАРИ