23722724_380932469026351_6920167197438989255_n

Иван Стоянов бе избран за Играч на мача „Етър“ – „Славия“ в анкетата на Гонг. Стоянов влезе в 41-ата минута и има сериозен принос за обрата в резултата.

Иван Стоянов:

„Доста трудна победа беше, но затова пък сладка. Благодаря на феновете, че дойдоха да ни подкрепят. Мисля, че ги зарадвахме днес. Трябваше да излезем като мъже в този мач и да играем за треньора, за отбора, за града. Добър отбор сме, но ни липсваше късмет. Трябваше да спечелим на всяка цена. Това го дължим на треньора, който дава всичко за нас. Нека феновете го подкрепят, защото според мен той има голямо бъдеще в треньорската професия.

Големите герои са всички на терена, както и феновете. Играхме със сърца и с хъс. В последните срещи късметът ни убягваше, но днес ни покри. Така е, след лошото идва и добро. Ние всички сме едно цяло в „Етър“ – излизаме и даваме максимума от себе си за отбора.

Нормално беше при липсата на резултати да има напрежение, така е във всеки отбор. Но се вижда, че играем и малко не ни достига да спечелим. Днес това „малко“ беше с нас.

Както се видя, във втори мач побеждаваме „Славия“, надявам се и в третия за купата да играем добре и да се поздравим с успех. Надявам се след тази победа да ни дойде самочувствието и да печелим до края на годината.“

Станислав Генчев:

„Искам да благодаря на феновете, защото макар да изоставахме в резултата до почивката, те не спираха да подкрепят момчетата и това бе много важно, за да покажат играчите най-доброто от себе си. На полувремето казах на футболистите да продължат по същия начин, но да са по-спокойни пред гола, защото и преди паузата стояхме добре на терена, но допуснахме гол от една наша слабост – статично положение.

При всички положения влизането на Иван Стоянов след контузията на Минев промени доста неща за нашия отбор, включително и схемата, защото имаме доста травми и само двама здрави централни защитници, така че нямаше как да продължим с трима. Не само Иван Стоянов обаче, всички играха много добре. За мен най-важното бе да се раздадат и да търсят победата, като бъдат спокойни. Тази победа е за момчетата, защото те дадоха всичко, на което са способни.

Искам да благодаря на Красимир Балъков, защото той е уважаван в цяла България, дойде и се срещна с феновете, призовавайки ги за търпение и подкрепа към футболистите. Привържениците разбраха колко важна е тяхната помощ в такъв труден момент и затова искам да им благодаря, че ни подкрепяха през целия мач”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ