44959251_2384643884909237_6250005356525649920_o

Нападателят Иван Петков влезе в 86-ата минута, но вкара изключително красив гол със задна ножица, което му донесе и признанието на зрителите за Играч на мача. Цар Иван даде интервюта след двубоя за „Диема спорт” и „Велико Търново спорт”.

„Труден мач, както винаги двубоите ни срещу „Славия” са много интересни. Много се радвам, че победихме! Играхме нашата си игра – това, което треньорът Красимир Балъков иска от нас, и се поздравихме със заслужен успех. Загубата от ЦСКА не отговаряше на играта. Пет мача нямахме загуба, шест с този за купата. Има много голямо израстване в отбора, благодарение на Балъков. Надявам се тази година да влезем в топ 6 с тази игра.

Хубав гол вкарах, на тренировка се опитвам да правя подобни удари и за моя радост се получи. Но това е като олицетворение за труда на целия отбор. И на Лас Мане голът беше уникален, но няма да вкара по-красив гол от моя (усмихва се).

Много съм щастлив! Сега идва мач за купата, искаме и там да продължим. Ако спечелим срещу „Верея”, чакаме някой силен отбор – „Левски” или ЦСКА. Искам стадионът да е пълен. Миналата година „Славия” ни би на „Ивайло” с помощ, но се надявам тази година да стигнем поне до финала.”

сн. Ростислав Грънчаров

Тагове:

КОМЕНТАРИ