IMG_37021

Иван Петков получи днес двойни поздрави преди първата тренировка на тима за пролетния полусезон. Цар Иван, както го наричат феновете, празнува имен ден, а освен това показа и купата, връчена му снощи като автор на най-красивия гол през 2018 г. в България.

„Да, получи се доста красив гол, но и останалите също бяха уникални. Искам да благодаря на всички фенове, които са гласували за мен, на г-н Балъков, който е страхотен човек и треньор, на моите съотборници, на семейството, на цяло Велико Търново и всички боляри за това признание!

Страхотна награда, видя се, че моят гол е най-красив, за което се радвам. Победих това страхотно изпълнение на Тошко Неделев, който след това ми каза: да сме живи и здрави, догодина ще се борим за още по-красиви голове.

Очаквам да направим една хубава подготовка и силен пролетен полусезон. Ако можем, да влезем в шестицата и още ред успехи“, заяви за „Велико Търново спорт” Иван Петков.

Куриозното е, че статуетката от наградата му изцяло повтаря ситуацията за попадението му срещу „Славия”. От всички 11 номинирани от „Спортал” голове със задни ножици бяха само попаденията на Иван Петков и на Мирослав Будинов от „Септември”, но организаторите предварително бяха избрали за модел на статуетката именно гол със задна ножица, а попадението на Цар Иван изглежда направо като отливка за изработката на приза…

968a0e3bdd0371475db03d262f75a13c

Тагове:

КОМЕНТАРИ