IMG_8785
Клуб Седем продължава инициативата си да прави спортни срещи като един от основните акценти в своите прояви. Поредната среща-разговор с футболистите и ръководството на „Етър“ се състоя в присъствието на десетки фенове на „виолетовите“.

Гости бяха изпълнителният директор Стефан Атанасов, административният шеф Страцимир Тинчев и футболистите Иван Петков и Никола Колев. В открит разговор двете страни обсъдиха настоящето и амбициите на „виолетовите“ в елита. Сред въпросите, които привържениците поставиха, бяха неотложната нужда от изграждане на тренировъчен терен, откриването на магазин с фен артикули на клуба и т.н. Феновете декларираха пълната си подкрепа към Иван Петков, Никола Колев и техните съотборници.

„Благодаря ви, вие доказвате, че Велико Търново е футболен град и ще бъде такъв винаги. Подкрепата ви е много важна за нас. Ние излизаме във всеки мач за победа. Не винаги нещата се получават, съперниците също са добри, но нашето желание е да се доказваме. И срещу „Верея“ излизаме единствено за победа“, увери Иван Петков.

„Щастлив съм да играя във Велико Търново и че толкова хора идват на мачовете ни. Благодарен съм на ръководството, че ме привлече в „Етър“, моето лично желание е да остана тук. Мотивацията е лично дело на всеки един, само когато самият се чувстваш вътрешно мотивиран, нещата се получават“, коментира Никола Колев. Следващата среща с шефове и футболисти на „Етър“ ще бъде през декември след края на полусезона. А на 15 ноември, следващата сряда, в Клуб Седем ще гостуват шампионките по хандбал и носителки на Купата на България „Етър-64“.

23316398_381271802307445_2730082957730781165_n

Тагове:

КОМЕНТАРИ