IMG_6121 - Copy

Най-новото попълнение на „виолетовите” Иван Иванов даде първото си интервю като футболист на „Етър”. Опитният бранител подписа договор за една година и се очаква да дебютира още в събота срещу „Берое”.

„Получих обаждане от г-н Росен Кирилов и разговаряхме накратко, обмислих в следващите 2-3 часа нещата и взех решение да се присъединя към „Етър”. Радостен съм, че съм тук. Във „Вихрен” нещата бяха доста добре, г-н Динев е направил хубава организация, отборът никак не е лош и мисля, че е с големи шансове за промоция в професионалния футбол. Но факторът Първа лига и това, че ще работя с Росен Кирилов ми повлия доста да тръгна към Велико Търново.

Гледал съм доста мачове на „Етър”, запознат съм изцяло с отбора. Мисля, че направиха едно нелошо представяне, просто им липва победата, за да може отборът да тръгне нагоре. Защото тези равенства започват да тежат, хайде, първите 3-4 се приемат нормално, но вече на този етап точките стават много важни. Точно това ни трябва в момента на „Етър” – една победа, и после нещата ще се получават доста по-лесно. Затова съм тук – да помогна с опита си да заздравим и защитата. Договорът ми е за една година.

С оглед представянето досега, виждам, че отборът е доста балансиран, просто има някои малки детайли, които са много важни в съвременния футбол. Там трябва да подобрим някои неща и „Етър” спокойно може да се бори както миналата година за челните места в първенството.”

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ