akademik_svishtov1
Опитният Иван Ганев донесе домакинската победа на “Академик” с 1:0 над “Трявна” в поредния кръг на Трета лига Северозапад. Единственият гол в мача падна още в 7-ата минута – след центриране пласираният на задна греда Теодор Михайлов върна топката и опитният централен защитник Иван Ганев не сбърка от непосредствена близост и откри резултата. Домакините създадоха още доста положения, но втори гол не падна.

„Стана хубав мач с коректна игра и на двата отбора и безупречно съдийство на рефера Станислав Ставров. Ние имахме предимство, но за кой път да кажа, че проблемът ни е в реализирането на головите положения, които създаваме. Ето и сега Лилян Маринов от два метра би в напречната греда. Той е млад футболист и не можем да му се сърдим, но пропуски правят и по опитни играчи.

Ивайло Дангуров на два пъти излиза срещу вратаря на гостите, но вместо да отиграе технично ситуациите, стреля силно и не отбеляза гол. Реално имахме още доста шансове, които не реализирахме. Хубаво е, че в защита играем добре и на практика гостите ни хванаха само два пъти на контри, като в единия случай топката кацна на напречната греда, а в другия наш защитник блокира нападателя. Просто трябва да започнем да вкарваме“, коментира Борислав Борисов – старши треньор на “Академик”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ