Иван ще се състезава в Irish Open като част от тима на BWin.

Към края на миналата година „Велико Търново спорт“ единствен писа за професионалния покер играч  от старата столица – Иван Дамянов. Тогава той бе казал, че покерът въобще не е просто хазарт, а си е спорт, за който се изискват сериозни умения. Дамянов доказва това и през тази година, като вече може да се похвали с нови успехи. Освен добрите изяви в онлайн състезанията (печалба в размер на 1689$ от Grand Series Of Poker IX, където завърши 75-ти от 1564 човека), нашият играч спечели и участие в два сериозни международни турнира на живо.

Той си заслужи да участва в главното събитие  на откритото първенство на Ирландия – Irish Open, където ще се състезава за тима на BWin. Отборът поема всичките му разходи, също така осигурява екипировката на Иван, а най-добре класиралият се от тима ще получи спонсорски договор за 1 година. Състезанието ще се проведе между 2 и 5 април в Дъблин. Това ще бъде второто участие на Дамянов в надпреварата.

През тази година надпреварата ще бъде от 2 до 5 април в Дъблин.

Още в края на тази седмица той ще се включи и в друг престижен турнир – поредният кръг на Paradise Poker Tour, който ще се проведе в Прага на 27 и 28 февруари. Благодарение на досегашните му добри изяви, и тук пакетът с всички разноски ще бъде поет от организаторите, а целта на  Иван е да влезе сред първите 10 на финалната маса.

„Велико Търново спорт“ припомня, че на подобни турнири се вземат не само парични награди – Дамянов вече може да се похвали, че спечели мотор „Харли Дейвидсън“, както и екскурзия до Валенсия с включени билети за мача „Валенсия“ – „Реал“ (Мадрид).

Нашият играч спечели мотора, да видим дали ще вземе и мотористката на някой от следващите турнири.

Тагове:

КОМЕНТАРИ