aleks

Александър Александров бе избран за Играч на мача „Етър“ – „Славия“. След края Алвеша даде интервю и за „Велико Търново спорт“.

„Трите точки ни бяха жизнено важни, играхме като мъже и заслужено победихме. Можехме да си решим мача още по-рано, бяхме по-добрият отбор. Да, доволен съм от играта си, мачът беше много важен и всички се вдигнахме. Надявам се оттук-нататък пак да тръгнем нагоре. Радвам се за гола си, вярно е, че рядко бележа, но най-много се радвам за трите точки. Надявам се отттук-нататък да печелим все по-често.

Реферът ни спести две стопроцентови дузпи – и при моето положение, и при Бадара. Това са ситуации, които решават мача. И с Черно море ни спестиха дузпа, станаха много тези неща.

Настроението и успокоението са факт, но до следващия мач. Най-важен е вече следващият мач с Верея. Класирахме се и за четвъртфинал за купата, така че нищо не е загубено – както вървим по-слабо за момента, на края на сезона може пък да сме доста по-щастливи. При една добра серия, можем да стигнем в борбата за шесто и седмо място. Всичко зависи от нас. Следващите срещи са със съперници, от които сме по-добри и като футболисти, и като отбор, и се надявам, че ще го покажем и на терена.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ