IMG_7641

Футболист на „Етър” е с положителен тест за коронавирус, стана ясно днес. На „виолетовите” бяха направени PCR тестове преди началото на подготовката, както на всички отбори в Първа лига. Името не е обявено официално, но според медиите става въпрос за Красимир Станоев, както и за още един български футболист – Емил Виячки от „Славия”. 25-годишният Красимир Станоев е от Благоевград и в момента е във Велико Търново.

Новината бе потвърдена от председателя на УС на „Етър” проф. Георги Камарашев, който обаче не пожела да спомене конкретно име. „Няма да коментирам никакви имена. На играча е взет втори тест, както и тест за антитела, чакаме резултатите. Процедурата е спазена, той е вече под карантина в квартирата си във Велико Търново, уведомили сме и РЗИ”, коментира проф. Камарашев. Футболистът не проявявал никакви симптоми и засега не се налага да влиза в болница.

Играчът е изолиран и тъй като не са водени отборни тренировки, индивидуалните занимания утре на футболистите би трябвало да се проведат.

Тагове:

КОМЕНТАРИ