referee

Докато на стадиона в Трявна в мача “Етър” – “Бдин” реферът Никола Петров от Ловеч даде две дузпи за гостите и показа два червени картона на основни футболисти на “виолетовите” точно преди дербито в Плевен, по същото време в Свищов местният “Академик” приемаше плевенския тим и след мача също скочи остро срещу съдийството.

Двата отбора завършиха наравно 0:0, но от свищовския тим се оплакаха от спестена чиста дузпа в тяхна полза към края на мача, неотсъдена от главния съдия. Двубоят бе наблюдаван лично от шефа на Зоналния съвет на БФС Трифон Иванов, а делегатът беше от Ловеч.

“Не 100-процентова, а 1000-процентова дузпа за нас бе спестена! Защитникът на гостите буквално откачи крака на нашия състезател. Гледах го положението няколко пъти на стоп-кадър и съм категоричен, че ни ограбиха насред Свищов. Перфектен терен, отлична организация, кетъринг на полувремето, въобще условия като за “А” група, а ни режат. Няма да търпим, в понеделник носим видеозаписа в Зоналния съвет на БФС”, коментира изпълнителният директор на “Академик” Анатоли Дончев.

КОМЕНТАРИ