1474143693111

„Етър” е сериозен отбор с много сериозно име начело, което значи, че ще подходим максимално концентрирани в този мач. Естествено, целта ни ще е да продължим напред в турнира“, заяви новият наставник на „Нефтохимик” Христо Янев на официалното си представяне днес в Бургас.

Дебютът на бившия старши треньор на ЦСКА ще бъде именно на стадион „Ивайло” във вторник от 16:00 ч., когато етърци приемат „нафтата” за Купата на България.

„Трябва да се излезе максимално бързо от ситуацията, в която се намира отборът. Това се постига с работа на всички в тима. Виждам, че всички в „Нефтохимик” искат този отбор да върви напред. Тук съм не за да печеля пари, а да направим така, че всеки наш съперник, излизайки на стадион „Лазур“ да се чувства некомфортно“, допълни Янев.

Попитан за настоящите играчи на отбора и дали се предвиждат нови попълнения Янев отговори: „На нас са ни необходими играчи, които са готови да се борят за каузата „Нефтохимик” и да правят всичко по силите си тимът да върви напред. Не съм тук да размахвам метла и т.н., ще работим с наличните играчи и ще гоним целите си с тях. Убеден съм, че всички футболисти на отбора са играчи с класа и качества.“

 

Тагове:

КОМЕНТАРИ