15066834542

Христо Иванов: „От самото начало вярвахме, че можем да измъкнем нещо. Трудно беше, но показахме, че имаме характер. Дори и срещу гранд като ЦСКА да се борим и да чакаме нашия момент. Огромни благодарности на публиката, коаято ни подкрепи и има голяма заслуга! Беше напечено в края на мача, други фактори спомогнаха за това, но не искам да ги коментирам. Спасих точката в края, но това ми е работата – понякога да спасявам“.

Александър Александров: Отборът ни е добър. Можехме да сме и още по-напред, но съдиите ни отрязаха в мачовете с Черно море и Берое. Това са 4 точки, със които щяхме да сме в шестицата. Надявам се стадионът да е така пълен и срещу Левски. Искам да благодаря на феновете за подкрепата. Показваме характер и излизаме за победа във всеки мач. Надявам се срещу Левски и Лудогорец да вземем поне една победа“.

Иван Стоянов: „Играхме силно. Получи се равностоен мач. Нашата цел е да взимаме точки от всеки. Във всеки мач вярваме, че можем да спечелим, но и точката е добре за нас. И срещу Левски излизаме за победа“.

Всички играчи на ЦСКА минаха чакащите ги журналисти и отказаха изявления, изнервени от равенството. Единственият, който се спря да говори, бе Станислав Манолев: „Не може винаги да побеждаваме. Вкарахме си автогол, а преди това изпуснахме две положения, с които можехме да решим мача. Всички отбори излизат срещу нас на максимум, а това е нормално. Не сме подценили Етър, но си изпуснахме положенията.”

Тагове:

КОМЕНТАРИ