kn

Капитанът на “Етър” Христо Иванов говори пред медиите след равенството 0:0 при гостуването на “Славия” в столицата.

„Колкото и нескромно да звучи и това, че „Славия” ни е пряк конкурент, можеше да победим. Да, те имаха териториален превес през по-голямата част от мача, но чистите положения бяха наши. С оглед на това, можеше да спечелим мача. Не съм доволен от крайния резултат.

Футболът затова е интересен, защото положенията някой път се реализират, но някой не. Днес не се получи и да се надяваме следващия мач да влезе един гол повече в наша полза и най-накрая да победим.

Разбра се, че идването на новия треньор се отрази. Макар и за няколко дни, вкара много нови неща. Всички сме наясно, че не може да промени цялостно обликът на отбора, но видяхте, че имаше някакъв положителен импулс. Надявам се тепърва да вървим нагоре и да започнем да мислим за по-хубави неща и да се отлепим от дъното.

В момента, в който спра да бъда оптимист, ще спра с футбола. Няма как да не съм такъв. Докато има надежда – ще се борим, всеки мач за нас е финал и се опитваме да спечелим, независимо срещу кого играем. Нещата, които сме имали като проблеми, са забравени. Подобряват се с всеки изминат ден. Надявам се да започнем да трупаме победи и самочувствие и нещата от всяко едно естество да се подобряват”.

Тагове:

КОМЕНТАРИ